Nieuws

Wat is de sociale impact van jouw bedrijf?

Pauline Verhagen
28 juni 2019

De leden Inspirerend Kennis Netwerk waren woensdag 19 juni te gast bij Vitis Welzijn. De meer dan 50 aanwezigen kregen een warme ontvangst door directeur Liesbeth Koornneef.  

Zij vertelde, ondersteund met mooie beelden, wat Vitis Welzijn allemaal doet en wat de rol van Vitis is in de Westlandse gemeenschap. Vitis is niet alleen de Plusbus voor senioren maar kan bedrijven ook ondersteunen met medewerkers die extra hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld mantelzorg of schuldsanering. Daarnaast is het ook mogelijk om medewerkers aan te bieden om tijdens werktijd een stukje vrijwilligerswerk te doen. Ook daar kan Vitis in begeleiden. Wouter van Alphen van Vitis daagde alle aanwezige ondernemers uit om deel te nemen aan cross the line. Hierbij werden diverse stellingen aan de ondernemers voorgelegd en mocht men de rode lijn overstappen als dit op haar of zijn bedrijf van toepassing was. Hierdoor ontstonden mooie discussies en werden mooie voorbeelden genoemd. Veel aanwezigen kwamen tot de conclusie dat er eigenlijk heel veel mogelijk is als het gaat over het vergroten van de sociale impact van je bedrijf. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel.

Klik hier voor de foto's