Heeft mijn bedrijf nog bestaansrecht over 5 jaar?

Heeft mijn bedrijf nog bestaansrecht over 5 jaar?
Locatie:  De Veiling, Julianastraat 49, Poeldijk
Datum:  dinsdag 10 september 2019

Er zijn grote ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence en Big Data, maar dit lijkt voor de kleinere en middelgrote ondernemer nog een beetje de ver-van-mijn-bed show.

Futurist en TEDx spreker Christian Kromme vertelde de aanwezigen meer over deze technieken en welke veranderingen deze teweeg brengen én hoe bedrijven hierop in moeten spelen. Hij maakte duidelijk hoe u als ondernemer gebruik kan maken van de grote jongens. De noodzaak om te bewegen is hoogstwaarschijnlijk dichterbij dan u op dit moment denkt.

Naast deze inspirerende spreker waren er twee pitches zijn van Horti Heroes.

Alle leden van Jong Management, Inspirerend Kennis Netwerk en VNO VCW West waren voor deze avond uitgenodigd in de Veiling in Poeldijk.

Christian Kromme; Visionair, Futurist Keynotespreker en Bestseller Auteur
Christian is een expert in disruptieve technologieën en de auteur van Amazon's bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. In dit boek richt Christian zich op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar snel opvolgen, zijn eigenlijk geen toeval. Het boek Humanification helpt managers, beleidsmakers, ondernemers en investeerders om te anticiperen op en te navigeren in een extreem snel veranderende wereld. (linkje naar https://youtu.be/GboqRff9wB8 )