Heeft mijn bedrijf nog bestaansrecht over 5 jaar?

Heeft mijn bedrijf nog bestaansrecht over 5 jaar?
Locatie:  De Veiling, Julianastraat 49, Poeldijk
Datum:  dinsdag 10 september 2019

Er zijn grote ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence en Big Data, maar dit lijkt voor de kleinere en middelgrote ondernemer nog een beetje de ver-van-mijn-bed show.

Futurist en TEDx spreker Christian Kromme gaat u meer vertellen over deze technieken en welke veranderingen deze teweeg brengen én hoe bedrijven hierop in moeten spelen. Hij maakt duidelijk hoe u als ondernemer gebruik kan maken van de grote jongens. De noodzaak om te bewegen is hoogstwaarschijnlijk dichterbij dan u op dit moment denkt.

Naast deze inspirerende spreker zullen er twee pitches zijn van Horti Heroes die u weer mag beoordelen met een groot of minder groot applaus.

Alle leden van Jong Management, Inspirerend Kennis Netwerk en VNO VCW West zijn voor deze avond uitgenodigd in de Veiling in Poeldijk.

Programma

19.30 uur            Ontvangst

20.00 uur            Opening door Tim Batist, voorzitter JM

20.15 uur            Pitch Horti Heroes

20.35 uur            Christian Kromme

21.45 uur            Netwerkborrel

Christian Kromme; Visionair, Futurist Keynotespreker en Bestseller Auteur
Christian is een expert in disruptieve technologieën en de auteur van Amazon's bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. In dit boek richt Christian zich op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar snel opvolgen, zijn eigenlijk geen toeval. Het boek Humanification helpt managers, beleidsmakers, ondernemers en investeerders om te anticiperen op en te navigeren in een extreem snel veranderende wereld. (linkje naar https://youtu.be/GboqRff9wB8 )