Onlive meeting

Onlive meeting
Locatie:  Onlive
Datum:  donderdag 9 juli 2020

Zoals al eerder in de nieuwsbrief aangekondigd hierbij de uitnodiging voor de eerste IKN Onlive meeting. 

In deze moeilijke tijd van corona waarbij we bezorgd zijn om de gezondheid van de mensen om ons heen, we elkaar niet altijd live kunnen ontmoeten en sommige bedrijven zelfs omzetten dramatisch zien dalen, vindt IKN het belangrijk om toch een stukje positiviteit te brengen,On daarom hebben wij verleukerexpert Feike Cats uitgenodigd. Feike kan ons bijzondere ideeën geven om klanten, personeel en relaties op een verrassende manier te benaderen.

De titel zegt het al; een combinatie van Online en live. We willen op donderdag 9 juli bij elkaar komen in kleine groepjes van maximaal 10 personen op diverse locaties van onze leden. De bijeenkomst start om 19.30 uur met inloop en een kopje koffie of thee. Voorzitter Roland van Gulik zal om 20.00 uur online openen met een woord van welkom. Spreker Feike Cats is om 20.15 uur aan de beurt.

Na de presentatie is er uiteraard nog tijd voor een informele live borrel.

Schrijf je in via onderstaand formulier. Nadat we de inschrijvingen binnen hebben, maken we een verdeling van de locaties. Je ontvangt dus nog een bevestiging van de locatie waar je verwacht wordt op donderdag 9 juli om 19.30 uur.