Jaarvergadering PLUS

Jaarvergadering PLUS
Locatie:  Online
Datum:  woensdag 25 november 2020

Normaal gesproken zouden we onze jaarvergadering al in mei jl. hebben georganiseerd. Deze hebben we echter uitgesteld in de hoop dat we op korte termijn weer fysiek bij elkaar zouden kunnen komen. Helaas gaat dat dit jaar niet meer gaat lukken en kiezen we er voor om deze online te houden op woensdag 25 november 2020 van 19.30 uur tot 21.00 uur. Omdat we jullie natuurlijk een boeiende avond willen aanbieden, hebben we het programma uitgebreid met twee extra onderdelen, die het meer dan de moeite waard maken om online ‘in te schakelen’.

Hoe is het nu met jou?
Ieder bedrijf ondervindt de ongemakken van de corona crisis. Met Inspirerend Kennis Netwerk willen we via nieuwsbrieven en bijeenkomsten leden aan het woord laten die hun ervaringen delen over de afgelopen periode, hoe zij daar mee omgaan en wat andere ontwikkelingen in het bedrijf zijn. De aftrap wordt onder andere gedaan door Giel Biersteker van Biersteker bouw-, dak- en geveltechniek.

Zaken doen is topsport. Wie slapt traint, zit nooit scherp in de wedstrijd.
Salestrainer en coach van veranderingsprocessen Hartger Eikelhof van MM Center zal je vervolgens meenemen in zijn inspirerende presentatie;  Zaken doen is topsport. Wie slapt traint, zit nooit scherp in de wedstrijd.
Vragen en opmerkingen tijdens zijn presentatie zijn van harte welkom via de whatsapp, deze zullen direct aan Hartger worden voorgelegd.  

Borrel door de bus
Het blijft natuurlijk jammer dat we geen live bijeenkomst kunnen organiseren waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Om het kijken naar de livestream iets aangenamer te maken ontvangt elk bedrijf binnenkort een leuk pakketje via de post (op het bij ons bekende bedrijfsadres).

Op maandag 23 november zal je de link voor de livestream ontvangen via de mail. Aanmelden is niet verplicht maar wel handig zodat wij ongeveer weten hoeveel mensen er zullen inschakelen. Aanmelden kan via deze link.

Programma
19.30-19.35       Welkom - voorzitter Roland van Gulik
19.35-19.50       Jaarcijfers en jaarverslag 2019 – penningmeester Antoinette Dijkhuizen
19.50-20.10       Hoe gaat het nu met jou? met Giel Biersteker
20.10-20.55       Zaken doen is topsport! - Hartger Eikelhof