On the Beach

On the Beach
Locatie:  Strand
Datum:  vrijdag 24 juni 2022

De zomer staat voor de deur en de vakanties gaan bijna beginnen. De afgelopen maanden is het druk geweest met het inhalen van ontmoetingen die een lange tijd niet mogelijk waren. Ook bij IKN is er inmiddels een mooie bijeenkomst geweest bij Biersteker 19 mei jl. 

Om het eerste half jaar af te sluiten en weer eens iets nieuws te proberen, organiseren wij op 24 juni de eerste IKN ontbijtsessie. En waar kun je de dag beter starten dan op het strand? Om 7.30 uur verwachten we jullie bij Elements Beach. Na een kopje koffie of thee om de dag te starten staat er een heerlijk ontbijt klaar en hebben wij Maurice van Veldhooven uitgenodigd om ons meer te vertellen over de generatie Slapjanus. 

Maurice van Veldhooven, fysiotherapeut, docent en atleet, wil met zijn presentatie "generatie Slapjanus" het tij keren. "Generatie Slapjanus is het gevolg van het feit dat we in deze tijd verantwoordelijkheden aan het verleggen zijn". In zijn presentatie neemt Maurice de actualiteit op het gebied van bewegen en gezondheid met ons door. Ontwikkelingen, trends en gedrag van de mens komen op een humoristische, energieke en prikkelende wijze aan de orde. DE manier om in beweging te komen!

Na het ontbijt en de presentatie is er voor de liefhebbers nog gelegenheid om over het strand te wandelen of hard te lopen. Zien we jullie allemaal op vrijdagochtend 24 juni? Schrijf je in via deze link

Programma
7.30-8.00   Ontvangst 
8.00-9.00   Ontbijt en presentatie Maurice van Veldhooven
9.00-10.00 Mogelijkheid voor wandeling over het strand

Locatie
Elements Beach 
Slag Vlugtenburg 5
2691 CX 's Gravenzande 

We hopen jullie allemaal op het strand te zien op 24 juni.