De verenigingskalender

 • Jaarvergadering IKN

  De IKN jaarvergadering heeft plaatsgevonden op woensdag 12 april in kantoorgebouw Paulina in Maasdijk. Een uniek kantoor met ontmoetingsruimte,flex werkplekken, gezonde horeca, spreekkamers en auditorium. 

 • Bezoek Stolze

  Op donderdag 8 Juni  is IKN te gast bij Stolze in Maasdijk. Niels van der Ende, hoofd sales Benelux en onderdeel van de directie vertelt ons een stuk historie en visie van het bedrijf, maar we gaan vooral ook het gesprek aan over het heden. In het nieuwe, werkelijk schitterende pand neemt hij ons mee in het (succes) verhaal dat begon in een schuur in 1969 en nu werk biedt aan ruim 180 medewerkers. 

 • Bezoek de Jong Verpakking

  Op dinsdag 5 september zijn we als IKN als eerste Westlandse Netwerkvereniging te gast bij De Jong Verpakking. In 2020 is gestart met de bouw van het enorme verpakkingscentrum, wat begin 2023 in gebruik wordt genomen. Met deze nieuwe locatie zal er veel aandacht besteed worden aan duurzaamheid en circulariteit. Zo wil De Jong Verpakking hun carbon footprint, ondanks de uitbreiding, wel verminderen. Dit betekent dat dit nieuwe gebouw één van de duurzaamste in de regio wordt. Zo zijn er tijdens de bouw veel duurzame materialen gebruikt en heeft De Jong Verpakking straks na oplevering ruim 3,8MWp aan zonnepanelen geïnstalleerd, wat genoeg stroom is om 1000 huishouden te voorzien van stroom.
  Ook is er sprake van veel circulariteit binnen de fabriek. Zo zal de restwarmte van de golfkartonmachines namelijk gebruikt worden om de kantoorpanden mee te verwarmen en zal dit warme water gebruikt worden om de lijm voor te verwarmen voordat het de machines ingaat.