De verenigingskalender

  • Jaarfeest the City

    Na twee jaar is het weer mogeljk om een jaarfeest te organiseren voor de leden van Inspirerend Kennis Netwerk. Dit was al in november gepland maar toen kon het helaas op het laatste moment niet door gaan. Maar nu wel! Zoals vorige keer al aangekondigd gaan we deze keer naar 's-Gravenzande, naar de locatie waarvan ook één van de online bijeenkomsten is georganiseerd namelijk the City. Dit all-in-one concept biedt ons de gelegenheid om diverse activiteiten te doen zoals bowlen, minigolf, lasergame of jeu de boules. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om bij te praten met een hapje en drankje. 

  • Jaarvergadering 2022 Biersteker

    Op donderdag 19 mei zijn wij te gast bij Biersteker. Tijdens deze bijeenkomst is de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging. Dan zal penningmeester Jan Davids de jaarcijfers toelichten en de begroting voor 2022 bespreken. Na het officiële gedeelte is het tijd voor het inspirerende verhaal van Giel Biersteker en zijn motivatie om het fantastische pand, waar we te gast zijn, geheel duurzaam te bouwen. Na zijn presentatie geeft Giel, samen met collega's, een rondleiding door het gebouw.

  • On the Beach

    Deze bijeenkomst wordt een vroegertje, we gaan namelijk ontbijten aan het strand! Dus noteer alvast in je agenda dat je op 24 juni om 7.30 uur een bijeenkomst hebt van IKN zodat je erbij kan zijn. Verdere informatie volgt spoedig.